דילוג לתוכן הראשי
חלון סקירה צדדי
תשפ"ה
ראשי
שרת הוידאו
שרת הוידאו
קישורים שימושיים
קישורים שימושיים לסגל
קישורים שימושיים לסטודנטים/ות
תמיכה
מדריכים לסגל ההוראה
תמיכה לסטודנטים/יות
יצירת קשר
אפשרויות נוספות
He
עברית (he)
English (en)
תמיכה
מדריכים לסגל ההוראה
תמיכה לסטודנטים/יות
יצירת קשר
מדריך מקוון
תמיכה לסטודנטים/יות
יצירת קשר
אתם משתמשים כרגע בגישת אורחים
התחבר/י
ראשי
שרת הוידאו
צמצום
הרחבה
שרת הוידאו
קישורים שימושיים
צמצום
הרחבה
קישורים שימושיים לסגל
קישורים שימושיים לסטודנטים/ות
תמיכה
צמצום
הרחבה
מדריכים לסגל ההוראה
תמיכה לסטודנטים/יות
יצירת קשר
תכניות אינטרדיסיפלינריות
אפשרויות גישה ושיוך לתפקיד בקורס
1880031602 - מדע הבישול
אפשרויות גישה ושיוך לתפקיד בקורס
1880031602 - מדע הבישול (18800316-02-2024-1)
1880031601 - מדע הבישול
Teacher:
נטליה קוצ'רנקו
Course Editor:
עינת הוכשטיין פלד
Course Editor:
אדוה צור
אורחים אינם יכולים לגשת לקורס זה, יש לבצע הזדהות במערכת לשם צפיה בעמוד זה.
המשך